FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Utánvét

– Készpénz

– Bankkártya

A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak (MPL Futárszolgálat) melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát a megrendelt áruval együtt küldjük el a megadott címre. Egy nagyon magas összegű vásárlás esetén csak előre utalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.

– Csomagküldési díj utánvétes rendelés esetén házhozszállítással: 2.000 Ft

Banki átutalás


A termék csak az összeg beérkezte után kerül kézbesítésre. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-2 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.

Bank neve: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11737007-23715877-00000000
Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát
Kedvezményezett neve: Mystic Day Kft.

– Csomagküldési díj előre utalásos rendelés esetén, házhozszállítással: 1.500 Ft

– Csomagküldési díj előre utalásos rendelés esetén, postán maradó csomagként/PostaPontra/csomagautomatába: 1.200 Ft

Személyes átvétel

-Készpénz

-Bankkártya

Személyes átvétel esetén tárolási díjat nem számolunk fel. A megrendelt termékeket 2 napig tesszük félre (kizárólag teljes árú termék esetén).

Személyes átvétellel való megrendelés esetén a termék azonnal átvehető üzletünkben,erről külön emailt nem küldünk.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A megrendelt termékeket a MPL csomagküldőszolgálattal az ország bármelyik pontjára, az Ön által pontosan megadott címre juttatjuk el.
A beérkező megrendelések 1-3 munkanapon belül megérkeznek Önhöz.

Amennyiben személyesen kívánja az árut átvenni üzletünkben, kérjük, hogy a rendelés során válassza ezt az opciót és nyitvatartási időben átveheti.

Házhozszállítási díjaink a futárszolgálattal egységesen kizárólag Magyarország egész területére vonatkoznak. Külföld esetén a szállítási díjakról érdeklődjön email formájában / mysticgyor@gmail.com  vagy telefonon a +3696/950-149-es számon.

A házhoz szállítás díja: – előre utalás esetén rendelésenként, házhozszállítással: 1.500 Ft

-előre utalás esetén rendelésenként, postán maradó csomagként,        PostaPontra, Csomagautomagatába: 1.200 Ft

– utánvét esetén rendelésenként, házhozszállítással: 2.000 Ft

A megrendelt áruk, kiegészítők ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni a termék átvételekor.
A futárszolgálat a szállítást megelőzően e-mail-ben és a szállítás napján e-mailben és SMS-ben értesíti Önt. Érdemes olyan címet – akár munkahelyet is – megadni, ahol valaki az árut átveszi az emailben megadott időintervallumban. A futár előre nem telefonál, amennyiben a megadott címen nem veszik át a küldeményt, automatikusan következő munkanap a futár újra próbálkozik a csomag kiszállításával.
A csomagot kizárólag 18 éven felüli személynek köteles átadni a kézbesítő.
A rendeléskor megadott mobil számot feltüntetjük megjegyzésként a DPD küldemény címjegyzékén; a futár csak ha a postázási címen nem találja a keresett személyt, akkor hívja a megadott telefonszámot, egyeztet új időpontot.

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és külső alapján minőségi kifogásait az átvételkor kell közölnie, ebben az esetben a bontott csomagot visszaszállítja a futár. Amennyiben nem jelez a Vásárló az áru átvételekor kifogást, úgy a későbbiekben reklamációt nem fogadhatunk el.

ELÁLLÁS

Amennyiben el szeretne állni rendelésétől, az Elállási nyilatkozatot (a weboldal alján található ÁSZF-re kattintva, majd aljára görgetve letöltheti azt) minden esetben, pontosan kitöltve e-mailben (mysticgyor@gmail.com) vagy postai úton (9021 Győr, Kazinczy u. 18.) juttassa el hozzánk, csak ebben az esetben vagyunk kötelesek visszavenni a terméket (minőséget tanúsító címkével, számlával ellátva és nem hordott állapotban tudjuk visszavenni).

Fontos: amennyiben szeretné visszaküldeni a kézhez kapott terméket, mindig

szükséges azt előzetesen e-mail formájában bejelenteni az alábbi e-mail címen:

mysticgyor@gmail.com

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet alapján:

A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári (!) napon belül indokolás nélkül elállhat.

Tudomásul vettem, hogy a szerződéstől való elállási szándékát a vevő a megadott 14 napos határidő alatt kell, hogy jelezze (postai úton vagy e-mailben) és a terméket köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni (postára adni vagy átadni) az eladónak. A vásárló köteles a terméket hiánytalanul, az eredeti csomagolásban, kopás vagy sérülésmentesen visszaszolgáltatni, amennyiben ennek nem tesz eleget az eladó jogosult az értékcsökkenést levonni a visszatérítendő összegből. A termék visszaszállításának költsége a vásárlót terheli.

Csomagküldés külföldre

(csak előre utalás esetén)

Csomagküldési díj: +7.500.-

Ausztria (3), Szlovákia (2), Németország (2), Csehország (2), Lengyelország (4), Belgium (4), Hollandia (4), Luxemburg (4), Szlovénia (4)

A várható szállítási időket az országok mellett zárójelben találja(munkanap).

*A szállítási idő a vámkezelési idővel bővülhet.

A szállítási idők nem garantáltak, tájékoztató jellegűek.

Köszönjük megrendelését!